Over mij

Na een lange schouderblessure, operatie en veel verschillende soorten (alternatieve) therapieën ben ik met Access Consciousness in aanraking gekomen. Dit heeft mij o.a. geleerd minder te oordelen, uit mijn hoofd te gaan en meer in het hier en nu te leven. Heerlijk dat ik niet meer overal wat van hoef te vinden en voor iedereen alles op hoef te lossen, tenzij erom gevraagd wordt. Na een aantal (Access Consciousness) classes, cursussen en scholingen gevolgd te hebben kwam van het een het ander en kwam ik steeds dichter bij mezelf. Ook begon ik met uitwisselen en met het behandelen van mijn gezin en vrienden.

Hierdoor kwam ik erachter dat ik graag mensen wil helpen om zichzelf weer heel en compleet te laten voelen. Helpen te ontspannen, klachten te verminderen, te verhelpen en te voorkomen. Hoe heerlijk is het als alles weer gaat stromen.

Als je na een behandeling met minder klachten, meer ontspannen en blijer naar huis gaat geeft dat zo’n fijn gevoel. Iedereen is heel en compleet geboren en hoe fijn is het als ik je met mijn efficiënte en resultaatgerichte werkwijze kan helpen om je weer zo te laten voelen.