Ervaringen van klanten

Cuppen

Ik ben kapster en heb al jaren pijn in m’n hoofd, nek en schouder. Het is zo fijn dat na 1 behandeling m’n hoofdpijn weg is. Schouder nog niet helemaal, maar dat gaat zeker goedkomen. Ik kom snel weer langs. Super fijn, dankjwel
Liefs Marianne

Marianne

Cupping sessie

Wat een verademing! Ik heb mijn nek, schouders en rug laten cuppen. En na 1 behandeling al zoveel minder hoofdpijn. Ik kom snel weer terug voor een volgende behandeling.

Elisabeth

Geweldig

Wat een heerlijke en ontspannen behandeling.
Mijn hoofd voelt letterlijk leger, helderder. Als ik weer een ”vol” hoofd heb, kom ik zeker weer langs.

Tess

Dankjewel

Dankjewel lieve Ellen, voor de cupping behandeling. Mijn lichaam reageerde best heftig. Ik heb veel losgelaten. Je hebt me er zo fijn en goed in geholpen. Mijn lijf voelt zoveel beter.

Jolanda

Cuppen

Bij de fysio kwam ik niet verder met de pijn in mijn arm. Ik moest ermee leren leven. Na 1x cuppen heb ik minder pijn en is mijn arm meer beweeglijk. Ik ben zo blij! Ben benieuwd hoeveel beter het nog gaat worden. Ik kom snel weer terug voor een volgende behandeling

Sofie

Massage

Ik heb van Ellen een heerlijke massage ontvangen. Het was echt heel lekker en ontspannend. De volgende afspraak is alweer ingepland.

Anne-Marie

Bars

Ik heb van Ellen nu meerdere Bars behandelingen gehad.
Wat fijn en wat een verandering (in positieve zin) heeft me dit gegeven. Ik heb meer rust in m’n hoofd waardoor ik ben wie ik wil zijn; een blij en evenwichtig persoon die weer volop in het leven staat.
Een aanrader!

Daphne

Bars behandeling

Mijn ervaringen met de bars behandelingen van Ellen zijn verlichtend, ontspannend en geeft ruimte in je hoofd.
Het werkt stressverlagend en wordt op een professionele manier uitgevoerd. Erg prettig en dus voor herhaling vatbaar.

Francienne

Cuppen en Bars

Ik heb een combinatie behandeling van cuppen en bars gehad. Ik heb zo goed geslapen en stond weer rechtop! zo blij mee. Ik ben zelfs op mijn werk de confrontatie met mijn baas aangegaan. Ik voel me zo goed. Dank je.

Anja

Bars

Gelijk na de behandeling was de mist in mijn hoofd weg en nu 2 dagen later nog steeds. Ik slaap beter en kan alles weer beter overzien. Super bedankt voor de fijne bars sessie.

Jacco

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Chat openen
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?