Behandelingen

Heb je na een dag werken geen energie meer en ben je druk in je hoofd?
Ga je altijd maar door?
Heb je het gevoel dat je de verbinding met jezelf kwijt bent?
Herken je dit en wil je weer beter in je vel zitten? Dat kan!
In mijn praktijk bied ik de volgende behandelingen aan:
Access Bars
Access Bars® kinderen
Energetisch facelift
Transformational cupping
Holistische Energetische Massage
Healing
Reiki
Alle behandelingen zijn erop gericht je te doen ontspannen en je relaxt te laten voelen.

Access Bars
Wat als je je gedachten, gevoelens en emoties die je beperken kon veranderen? Wat als je je vrijer en blijer voelt en bewuster in het leven staat?

Access Bars®️ zorgt ervoor dat je meer ruimte in je hersenen creëert, alsof je je harde schijf van je computer een harde reset geeft. Negatieve gedachtes, de eindeloze gedachtestromen die je ‘s nachts uit je slaap houden, het altijd maar druk in je hoofd zijn, we kennen het allemaal. Hoe zou het zijn als je dit los kunt laten en de rust kunt voelen en de ruimte kunt ervaren waar je altijd naar op zoek was?

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je toe aan verandering? Wil je weer eens ervaren hoe het is om een ”leeg” hoofd te hebben?

Access Bars® kinderen
Een blij en gelukkig kind! Hoe fijn is dat ook voor jou als ouder.

Merk je dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit, dat ze zich ”anders” gedragen dan anders, met minder plezier naar school gaan, of dat er ”iets” is, maar je kunt je vinger er niet precies op leggen?

Access energetisch facelift
De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam heen om te keren. Een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces, het kan de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.

Transformational cupping
Kom los van kwaaltjes, klachten, verklevingen, vetophopingen, hoofdpijn en nog veel meer.
Transformational Cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden.

Holistische Energetische Massage
Een holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. De massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.

Healing 
Healing is een therapeutische begeleidingsvorm die je helpt je evenwicht te (her)vinden en te bewaren. Tijdens de healingsessie stem ik me af op jouw energie.
Alles heeft en is energie:
ieder mens, ieder dier, iedere plant, de aarde en de kosmos. Je lichaam is eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft zijn eigen energiefrequentie.

Reiki 
Reiki vindt zijn oorsprong in Japan en duidt de energie (Ki) aan, die alles wat leeft in stand houdt en is erop gericht het lichaam in balans te brengen.
Een Reiki behandeling vindt plaats door middel van handoplegging op het lichaam of vlak boven het lichaam. 
Doordat de energie gaat stromen draagt het bij aan herstel. 
Reiki zorgt voor een totale ontspanning voor het hele lichaam.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je mij bereiken op 06-48 25 80 50. 
Je kunt ook het contactformulier invullen of via mijn agenda een afspraak maken.

Chat openen
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?