Access Bars® kinderen

Wil je jouw kind weer zien stralen?
Hoe zou het zijn als je kind beter luistert, beter slaapt, minder lichamelijke klachten heeft, zich rustiger voelt en meer zelfvertrouwen heeft?

Tijdens de Access Bars behandeling, raak ik net als bij volwassenen, 32 punten op het hoofd aan. Tijdens de behandeling, die ongeveer 30 minuten duurt, mag je kind gewoon tv kijken of op de telefoon en ze hoeven niet te praten als ze niet willen.

Voor wie is Access Bars®
Voor ieder kind, ook voor baby’s;
Een Access Bars® behandeling kan een bijdrage zijn aan o.a.;
• Gedragsproblemen
• Onzekerheid
• Slaapproblemen
• Bedplassen
• Angsten
• Overprikkeld
• Concentratieproblemen
• Moeite met naar school gaan
• Betere leerprestaties
• Veel huilen
• Woede aanvallen
• ADHD, ADD, HSP, Autisme, PDDNOS
• Faalangst
• Dyslexie, dyscalculie etc.

Als je als ouder/verzorgende zelf ook een bars behandeling wilt samen met je kind(eren) en je ziet het niet zitten om bij mij te komen, omdat bijvoorbeeld je andere kinderen dan zolang moeten wachten, neem dan contact met mij op, dan bekijken we de mogelijkheden dat ik naar jullie kom.

Access Bars zoon

Lieve Ellen, wat fijn dat ik met mijn zoon bij je geweest ben. Hij heeft de hele week nog niet gehuild toen hij naar school ging. Ook gaat hij weer blij naar de voetbal. Ik heb een ander kind! Super fijn. Dankjewel

Marion

Behandeling dochter

Wat ben ik blij dat ik met mijn dochter bij Ellen geweest ben. Ze heeft een Access Bars gegeven aan haar. Ze zegt zelf dat ze weer blije gezichtjes in haar hoofd heeft. Ze is weer blijer en heeft na 2 dagen nog geen woede aanval gehad. Ik kom zeker weer met haar langs binnenkort.
Lieve groet

Laura

It's Okay to Be Happy - Kids & Access Bars
Kids interview with the creators of Access Consciousness Gary Douglas & Dr. Dain Heer

Chat openen
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?